Onderstaande reviews zijn doorgegeven na afronding van een geplaatste bestelling.

CV laten herschrijven

Heel erg tevreden. Wist niet dat er zoveel was veranderd op het gebied van solliciteren. Ik ben een prachtige cv rijker nu. Snelle service en erg vakkundig werk geleverd. Bedankt!

Natasja

CV laten invullen

Snel, makkelijk en uitstekende service.

Bert

CV laten herschrijven

Bij deze mijn review. Ik had een prachtige vacature gevonden waar ik echt voor wilde gaan. Ik was niet tevreden over mijn eigen cv en ik verwachte wel het een populaire vacature zou zijn. CV formats gebeld en had er direct een goed gevoel bij. Dus ervoor gekozen mijn cv te laten herschrijven en te laten aansluiten op de vacature. Ik wilde echt een kans maken. Jonge, jonge, wat kan Pim mijn cv boosten zeg. Dus ik solliciteren en ik werd uitgenodigd voor een gesprek. Ik was helemaal in de wolken. Mijn cv was doorslaggevend geweest om mij uit te nodigen! Volgende week ben ik mijn sollicitatiegesprek. Ik houd jullie op de hoogte..

Sylvia

CV laten herschrijven

Before I made a decision of purchasing any services I contacted cv formats per phone and email, Sara always answered my questions diligently and in a friendly manner. The results are a clean professional looking resume. I especially liked the fact that after delivering the finished cv there was still room for feedback and improvements.

Kim

CV laten herschrijven

Ze doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen

John

CV laten herschrijven

Zo, ik heb de baan gekregen! Zoals gezegd zou ik pas een review schrijven na mijn sollicitatie. Jullie hulp heeft me echt geholpen. Tijdens mijn sollicitatie kreeg ik eerst een compliment over mijn cv en brief ook trouwens. Hij sprong eruit (zoals jullie verkondigen ;). Ik was wel wat kritisch nadat ik mijn nieuwe cv had ontvangen, maar mijn opmerkingen hebben jullie perfect overgenomen. Ook als jullie het er niet mee eens waren, dan werd me dat eerlijk vertelt. Ik hou ervan als ik scherp word gehouden. Al met al, ik ben heeeel blij met jullie hulp. Veel succes verder!

Kristel

CV laten invullen

Lekker snel en strak ingevuld. Ik beschik nu tenminste over een aantrekkelijk cv. Mijn vragen werden snel beantwoord en doen niet moeilijk om wat extra werk te doen. Gewoon top!

Thijm

CV laten herschrijven

Ik ben zeer tevreden over de service van CV Formats. De medewerkster is zeer professioneel, komt met goed advies , kijkt wat voor persoon je bent, wat je sterkste punten zijn en laat deze naar voren komen. Als je nog aanpassingen wilt hebben zijn deze ook binnen een uur aangepast. Snelle service en mooie opmaak!

Bas

Motivatiebrief laten schrijven

Ik was al zo lang bezig met het schrijven van een sollicitatiebrief, werd er helemaal ongeduldig van. Ik kreeg het niet goed op papier. Zodoende CV formats ingeschakeld. Binnen 3 dagen klaar. Pffff, had ik veel eerder moeten doen. 

Helga

CV laten herschrijven

Een van de weinige aanbieders die ook telefonisch bereikbaar is. Ik had meerdere vragen over mijn cv. Sara stond me echt keurig te woord en heeft me eerst kunnen voorzien van nuttig advies. Heb mijn cv laten herschrijven. Top product, bedankt!

Anne

Motivatiebrief laten schrijven

Hartelijk dank voor de sollicitatiebrief.
Ik vind het een hele mooie en goede brief. Mijn motivatie komt goed naar voren en tevens sluit de brief aan bij de vacature en mijn CV.
Zelf had ik het niet zo kunnen verwoorden.

Het geeft me wel meer vertrouwen om weer te gaan solliciteren.

Coby

CV laten herschrijven

Prachtig werk! Er zijn best veel aanbieders, maar ben blij dat ik uiteindelijk bij jullie terecht ben gekomen. Het is het geld meer dan waard. Snelle aanlevering en goede opvolging 

Rene

CV laten herschrijven

Ik ben enorm blij met het eindresultaat, dank je wel en wat superattent dat je zelfs hebt geholpen met de brief. Echt fijn dat een paar scherpe ogen meekijken. Dit is serieus mijn 1e sollicitatie in 20 jaar. Heb altijd de luxe gehad gevraagd te worden. Nu is mij gevraagd te solliciteren, heel goed voor mijn ontwikkeling en met vertrouwen heb ik dan vanmiddag ook mijn cv en motivatie verzonden.

Bericht van Linda 1 week na sollicitatie: Goed nieuws: Ik heb de baan! Er hebben 20 mensen gesolliciteerd en ik ben het geworden. Er is mij ook gevraagd te solliciteren maar blijft toch spannend! Mede dankzij jullie hulp kunnen realiseren. Super bedankt!

L Boon

CV en motivatiebrief laten schrijven

Kan niet anders zeggen dat jullie top werk hebben geleverd. Mijn nieuwe cv en sollicitatiebrief zijn zo geschreven dat ik mezelf er helemaal in herken. Mijn kwaliteiten mooi benadrukt en vooral een propfessionele uitstraling. Ik ga solliciteren en laat nog wel weten wat eruit komt. Nogmaals erg bedankt!

W Dollevoet

CV laten optimaliseren

Dit geeft wel meer vertrouwen zeg. Soms kunnen kleine aanpassingen een goed effect hebben. Gisteren een bestelling geplaatst en vandaag al binnen en kan mijn nieuwe cv direct gebruiken. Fijn hoor en bedankt voor de snelle service.

Paul

CV laten herschrijven

Had eerst online een cv gemaakt. Maar ja, dan zit je toch vast aan een aantal beperkingen. Plus de tekst moet je toch zelf schrijven. Dat viel me dus best tegen, vandaar dat ik cv-formats heb ingeschakeld. Allereest een hele mooie lay-out en makkelijk zelf aan te passen. Maar ik ben vooral verrast door de herschreven tekst. Mijn cv was veel te lang en langdradig. Nu heb ik een cv van 2 kantjes waar mijn sterke punten zo goed zijn benoemd. Ik raad het echt iedereen aan. Erg fijn dat ik jullie bestaan.

Suus

CV laten herschrijven

De beoordeling door CV formats van mijn huidige (inmiddels verleden) CV was “sober en weinig onderscheidend vermogen”. Het advies was “een krachtige personal pitch als eerste kennismaking”. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een volledige herschrijving van mijn in Engels geschreven CV. De levering was binnen de 5 dagen zoals aangegeven. Het Engels was goed. De persoonlijke pitch, raak. De paar aanwezige schrijffouten en vergeten item was binnen een dag verwerkt.
Prettig dat je ook een word document bijgeleverd krijgt om zelf aan de slag te kunnen, plus een template voor een Motivatiebrief.
De communicatie via mail verliep prima, helder.
De uitnodiging voor een oriënterend gesprek na sollicitatie met mijn nieuwe CV is binnen.
Het kost een paar centen maar nu heb ik ook zeker wat.

Christaan

CV laten optimaliseren

Je kunt rekenen op uitstekende service en goede opvolging. Mijn cv ziet er in ieder geval weer top uit!

Simon

CV laten herschrijven

Een aanrader voor iedereen. Ik had zo’n lelijke standaard cv, je kent het wel. Ook qua inhoud was de overtuiging ver te zoeken. Dus naar CV formats om mijn cv te laten aanpakken. Ik ben blij dat ik dit door jullie heb laten doen. Mooie lay-out en de tekst komt echt heel goed over. Hier kan ik wel mee aan de slag! Erg bedankt

Jantien

Motivatiebrief laten schrijven

Ik vind het hartstikke leuk.
Als een bedrijf dit niet triggert om mij uit te nodigen dan heb ik daar niets te zoeken.
Dank je wel.
Met warme groet.

Ivar

CV laten invullen

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Netjes verwerkt in de nieuwe template en ook makkelijk zelf bij te houden. Aanrader!

Kristien

CV laten herschrijven

Op deze manier wil ik je nog laten weten zeer tevreden te zijn met het herschreven CV. In combinatie met de lay-out ziet het er gewoon top uit. Hier en daar heb ik tekstueel wat aangepast om aangescherpt. Vandaag mijn sollicitatie in kunnen en heb al meteen een uitnodiging voor een gesprek ontvangen. Hartelijk dank voor je actie en inzet.

Geurt

CV laten invullen

Veel dank voor het toesturen van mijn CV en een format voor de motivatiebrief, ziet er allemaal heel verzorgd uit. Ben er erg blij mee, bedankt voor jullie snelle service ook in deze tijd!

Karlijn

CV laten herschrijven

Hier ben ik simpelweg niet goed in. Vind het lastig om over mezelf te schrijven. Gelukkig kan dit worden uitbesteed. Goede service.

Bas

CV laten invullen

Gewoon goed werk geleverd. 

Michael

CV en motivatiebrief laten schrijven

Mensen hartelijk bedankt, het ziet er fantastisch uit. Niet alleen dat, maar ook de nazorg is bewonderingswaardig. Ik heb meerdere keren om een aanpassingen gevraagd en het wordt elke keer meteen uitgevoerd. Deze service kom je niet vaak meer tegen. Ga zo door!

Pieter

CV laten invullen

Voor net wat meer geld heb je een perfecte cv.

Jesse

CV laten invullen

Ik heb voor het gemak gekozen. Tijd houd voor mij namelijk niet over :). Mijn cv bestond uit nogal wat pagina’s, maar na de inrichting in het sjabloon, was het aantal pagina’s ingekort. Een prettige bijkomstigheid. Oh en perfect uitgevoerd en tevens zelf nog eenvoudig bij te houden. Mooi werk, ben een blij man..

Erick

CV laten herschrijven

Een CV en motivatiebrief om trots op te zijn! Ik kan nu solliciteren en een goed verzorgde indruk achterlaten, want de eerste indruk, daar draait het om! Als je dan toch voor een nieuwe baan wilt gaan, doe het dan goed! Ik kon altijd met vragen terecht en ben hartstikke snel geholpen door een heel vriendelijk team. Ook wordt er meegedacht, niet geheel onbelangrijk. Bovendien werd de cv en motivatiebrief ruim binnen de gestelde termijn toegezonden.

Sabrina

CV en motivatiebrief laten schrijven

Allereerst wil ik Anje bedanken voor het prettige telefoongesprek. Goed geholpen en super vriendelijk. Ik heb daarna mijn cv laten aanpakken en meteen een sollicitatiebrief laten schrijven. Professionele aanpak, zeer goed eindresultaat en ik kan altijd een beroep op ze doen. Ga zo door!

Lois

CV gedownload

Ik heb cv format 36 gekocht en kort erna in mijn mailbox binnen gekregen. Ben er meteen mee aan de slag gegaan. Mijn eigen tekst was makkelijk in te vullen en was er ook bovenverwachting snel mee klaar. Heb er meteen mee gesolliciteerd. Ik ben benieuwd!

Linda P.

CV laten optimaliseren

Hartelijk bedankt voor de update. Met de wijzigingen die je nu hebt doorgevoerd is het een veel rustiger en professioneel geheel geworden. De CV ziet er nu prima uit. Echt top!!

Peter

CV laten optimaliseren

Bedankt voor de snelle afhandeling. Ik ben helemaal gelukkig met het geleverde eindproduct!
Ik ben ook blij met het overzichtelijke, frisse maar toch ingetogen format. De overheid is mijn speelveld dus er zaten meer uitgesproken formats tussen (vind ik ook super) dus ik was even aan het twijfelen maar ik heb een goede keuze gemaakt.

Miranda

CV op maat gemaakt

De hulp van het team van CV formats heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Lieke

CV op maat gemaakt

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Gert Knoop

CV gedownload

In de morgen een format voor een CV gekocht waar MooiCV de foto nog in moest zetten. Nog dezelfde morgen ontving ik de foto- versie van de CV en kon ik aan de slag. Toen ik ergens niet uit kwam en daarover mailde had ik binnen een half uur een uiterst servicegerichte reactie, mocht ik mijn CV even op de mail zetten en kreeg ik hem met de gewenste aanpassing weer terug incl nog een paar tips. Geweldig!

Pascal

CV op maat gemaakt

A friend of mine recommended me this site as she was very happy with their service and she has been absolutely right. I have spoken over the phone with consultant who not only was very professional but in no time prepared, re-wrote and put some order in my messy CV. Few times I asked her to change/update some small things and she would always do it immediately. I have also been invited for an interview with the new CV. If you are looking for a fresh and distinctive layout combined with excellent service, I would definitely recommend the team of CV-formats.

Sara

CV laten herschrijven

Ik ben erg blij met mijn nog mooiere 😉 zakelijk CV Bob. Dank, je mag mij in de toekomst zeker helpen met het verder professionaliseren van mijn portfolio!

Eveline

CV laten herschrijven

Om te beginnen een pluim voor de overzichtelijk site met voorbeelden zodat je kunt zien hoe je eindresultaat (brief/cv) er uit komt te zien. Vanaf het begin een prima contact gehad met Pim, duidelijk via de mail en geen vraag was te weinig, echt klantgericht. Ook een telefoontje kon zo gemaakt worden en ook dan werd je vriendelijk geholpen. Snelle, duidelijke en professionele communicatie een fijn gevoel qua klant.

Mijn “oude” brief en cv werden omgetoverd naar een prachtig ontwerp waar je als klant blij van wordt. Ik had het misschien eerder moeten doen. Ik wil iedereen bedanken die hebben meegewerkt aan het realiseren van mijn brief en cv.

Wout

CV laten herschrijven

Zeer adequate en nette organisatie. Vriendelijke en professionele dienstverlening. eindproduct verdient een duidelijke uitstekend. Ik ben erg blij met het resultaat.

Tamara ter Laak

CV laten optimaliseren

Erg fijne, klantgerichte service! Een jaar geleden door hun een zeer professionele CV laten maken, maar ook nu een jaar later staat de deur nog open voor vragen en deskundig advies. Bedankt voor alles!

Laurine Brucher

CV laten optimaliseren

Na bestelling, snelle reactie. Kort telefoongesprek gehad, waarna mijn CV snel in een fantastische layout werd aangeleverd. Zeer tevreden.

Micheal

CV laten herschrijven

Zeer vriendelijke meedenkende mensen die begrijpen hoe het onderscheid te maken tussen een goed cv en een die sprankelt. Kort krachtig en mooi verwoord. Na de eerste oplevering wilde ik nog een aanpassing, dit was geen enkel probleem. Goed persoonlijk contact en snelle oplevering. Super blij mee!

Rob Zoeteweij

CV laten optimaliseren

Wow wat ben ik blij dat ik voor CV formats heb gekozen. Zeer professionele aanpak en zeer snelle oplevering. Na de 1e oplevering kon ik ook gewoon punten doorgeven die ik aangepast wilde hebben en deze werden ook doorgevoerd. Dank voor de hulp het was het geld meer dan waard.

Richard

CV laten herschrijven

Super, echt knap van deze mensen.
Ze kennen je niet, je stuurt hun je CV, en ongelofelijk knap hoe ze het professioneel verworden. Echt een MOOIE dikke 10.

Harm Jan

CV laten herschrijven

Ik heb bij twee andere webshops een cv gedownload en ook laten herschrijven. Was eigenlijk elke keer niet helemaal tevreden. Uiteindelijk met CV formats contact gezocht en had meteen een goed gevoel nadat ik er iemand had gesproken. Uiteindelijk heb ik mijn cv nogmaals laten herschrijven en meteen een sollicitatiebrief laten schrijven. Het resultaat oversteeg mijn verwachting! Een dik compliment. ik schijf niet snel een review, maar nu ik een baan heb wilde ik het toch echt delen. Ik heb al verschillende mensen jullie website doorgegeven.

Chantal

CV laten optimaliseren

Ik ben heel tevreden met het eind resultaat, professionele inhoud en mooi opgezet, en het kan dus totaal geen kwaad om van tijd tot tijd een deskundige te raadplegen want zo zie je hier ook maar je steekt er altijd wat van op en krijg een mooi eindproduct.

B Verhoen

CV laten herschrijven

Ik was op zoek naar een partij die mijn recht toe recht aan CV kon ombouwen naar een vaardigheden CV. Paulien heeft mij hier meer dan prima in geholpen. Mijn CV is nu een CV die nu prima laat zien over welke vaardigheden en competenties ik beschik. Ik kan iedereen dan ook van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een partij die je ondersteunt bij het ombouwen van je huidige standaard CV.

Mattie Verwijmeren

CV laten herschrijven

Super tevreden. Het team van CV formats hebben me enorm geholpen. Mijn nieuwe CV viel mijn nieuwe werkgever ook op. Snel eerste gesprek gehad. Resultaat ik heb nu een nieuwe baan !! Bedankt voor de snelle service. Top

Margot

CV op maat gemaakt

Ik ben heel tevreden over de methode waarmee Cv formats werkt. Het contact is prettig en er is aandacht voor de klant. Na het doorspreken van de vragenlijst is binnen een week een eerste CV opgeleverd. Op of aanmerkingen worden snel verwerkt waarna er na maximaal een week een professionele CV is gemaakt die direct kan worden gebruikt. Prima ervaring!

Hans van Dongen

CV gedownload

Momenteel studeer ik in Finland en moet ik komend jaar aan de bak als stagiair. Met CV formats is het heel makkelijk om een mooi en opvallend cv te maken! gebruiksvriendelijk en een hele fijne service.

Maarten van Hattum

CV op maat gemaakt

In een zeer prettig telefonisch interview zijn precies de juiste vragen gesteld om de essentie van mij als kandidaat naar voren te halen. Een personal pitch alsof ik het zelf geschreven zou hebben. Ik ben erg blij met het CV en ga vol vertrouwen mijn nieuwe uitdaging tegemoet!

Lars

CV laten herschrijven

Als je na lange tijd weer de arbeidsmarkt op moet, merk je dat er veel is veranderd op het gebied van solliciteren. Tjanne heeft me geholpen zodat ik weer helemaal up to date de arbeidsmarkt kon betreden! Met succes! Binnen een week 2 uitnodigingen voor een persoonlijk gesprek. SUPER!!!!

Anneke

CV laten herschrijven

En nu ook een baan!
Ik heb mijn cv laten schrijven en een nieuwe layout laten geven. Dit was al wel enige tijd geleden, maar nu ik ook een baan heb kunnen krijgen, wilde ik dit toch even laten weten. Mijn cv sprong er flink uit tussen alle andere reacties. Toen ik op gesprek ging was dit het eerste waarover iets werd gezegd. Mijn cv viel op, maar ook de het stukje ‘over mij’ vonden ze erg sterk. Uiteindelijk ben ik na drie rondes aangenomen voor een baan als directie secretaresse. Dus een aanrader voor iedereen!

Jenneke

CV op maat gemaakt

Ben zeer tevreden over de werkwijze. De snelheid van opvolging, terugkoppeling van status maar bovenal de deskundigheid om hoofd- van bijzaken te onderscheiden en ‘to the point’ de kern van kennis en ervaring helder naar voren te brengen zowel qua inhoud als layout.
Absoluut aan te bevelen.

Jeannette