Professioneel vormgegeven ZZP Portfolio CV

Je bent ZZP’er en je wilt een onvergetelijke indruk maken bij een potentiële opdrachtgever. Dat snappen we maar al te goed en om je kansen te vergroten, kun je voortaan reageren met een professioneel vormgegeven ZZP Portfolio CV. Onze unieke vormgegeven en ingerichte Portfolio CV templates, zijn speciaal voor ondernemers gemaakt die alle anderen een stap voor willen blijven!

dienst portfolio cv laten invullen

Zo komen we tot een fantastisch Portfolio CV:

  • Je huidige cv gaan we voorzien van een frisse en professionele vormgeving. Hiervoor kun je een keuze maken uit een van de Portfolio CV templates die het beste bij jou en je concept past
  • Heb je al een eigen huisstijl dan passen we de huiskleuren daarop aan
  • Je logo wordt verwerkt (indien beschikbaar) en je kunt aanvullende foto’s aanleveren
  • Beschik je over eigen werk, dan kun je daarvan ook voorbeeldfoto’s aanleveren. Hiervan kunnen we een mooie portfoliobijlage van maken met al je werk erin opgenomen
  • Je profielfoto wordt bijgesneden en verwerkt
  • We controleren de tekst op volledigheid van je contactgegevens, voeren een grammaticacheck uit en zorgen voor een zo relevant mogelijke opbouw van de inhoud
  • Je nieuwe Portfolio CV wordt digitaal aangeleverd als een Microsoft Word document zodat je het bestand nadien zelf ook nog kunt bijhouden
  • Levering: Per e-mail
  • Levertijd: Binnen 4 werkdagen

Prijs: € 167,-

CV laten optimaliseren en verbeteren

Ter aanvulling: Kies ervoor om ook de inhoud te optimaliseren:

Naast een professionele vormgeving van de lay-out, kun je er ook voor kiezen om de tekst te laten optimaliseren. Na het afronden van je bestelling, ontvang je een ZZP Portfolio CV optimalisatieformulier. In dit formulier worden suggesties gedaan van onderdelen/onderwerpen van een portfolio cv, die ter aanvulling in je nieuwe Portfolio CV opgenomen kunnen worden. Aan de hand van deze suggesties kun je zelf nog aanvullingen doen, die we vervolgens in je nieuwe Portfolio CV zullen opnemen. Denk hierbij aan een personal pitch, je diensten, kernkwaliteiten, functiegerelateerde competenties enz. 

De tekst kijken we na op lopende zinnen en redigeren de tekst waar nodig.

Indien je eigen cv uit erg veel pagina’s bestaat, dan zullen we de uitgevoerde projecten/opdrachten splitsen van je cv en dit in een aparte projectenbijlage verwerken. Hiermee houdt je je cv een stuk aantrekkelijker en concreter, wat veel prettiger is voor een opdrachtgever om door te nemen. In je nieuwe Portfolio CV wordt vervolgens een verwijzing gemaakt naar de aparte projectenbijlage. 

Meerprijs: € 147,-

(Na je keuze van een ZZP Portfolio CV, is deze aanvullende optie tijdens je bestelling te selecteren)

HET GAAT EROM HOE JE JEZELF PRESENTEERT OM INDRUK TE MAKEN

Alleen maar klantgerichte service

Onze klant is koning en dat merk je aan de enthousiaste reacties.

De hulp van het team van CV formats heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Manon

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Gert Knoop

In de morgen een format voor een CV gekocht waar MooiCV de foto nog in moest zetten. Nog dezelfde morgen ontving ik de foto- versie van de CV en kon ik aan de slag. Toen ik ergens niet uit kwam en daarover mailde had ik binnen een half uur een uiterst servicegerichte reactie, mocht ik mijn CV even op de mail zetten en kreeg ik hem met de gewenste aanpassing weer terug incl nog een paar tips. Geweldig!

Pascal

Heb je nog een vraag?

Neem gerust contact met ons op, we reageren snel.