Onze prijzen & diensten

Nu met een aantrekkelijke korting op de diensten: CV herschrijven en CV invulservice!

In te wisselen op de bestelpagina.

Kortingscode CV herschrijven:
actie959

Kortingscode CV invulservice:
actie121

CV herschrijven

CV laten herschrijven

Laat een professioneel cv maken waarmee je zeker indruk gaat maken tijdens elke sollicitatie! Wij zorgen ervoor dat we van jouw cv een krachtig en professioneel cv maken die staat als een huis. 
Klaar binnen 5 werkdagen!

CV laten herschrijven

Kant & klaar voor €187,-
Nu voor €167,-! (€20,- korting)

Sollicitatie succespakket

Unieke CV lay-out

Ben je niet zo bekend met Microsoft Word, heb je weinig tijd maar je wil wel een creatief en onderscheidend cv? Laat de tekst uit je eigen cv op perfecte wijze invullen in een uniek cv format naar keuze.
Klaar binnen 1 werkdag!

CV lay-out laten maken

Kant & klaar voor €59,-
Nu voor €49,-! (€10,- korting)

Sollicitatiebrief schrijven

Pakkende motivatiebrief

Naast een overtuigende cv is een pakkende motivatiebrief net zo belangrijk voor een sollicitatie. Wij kunnen voor jou een aantrekkelijke motivatiebrief schrijven die op overtuigende wijze is samengesteld. 
Klaar binnen 3 werkdagen!

Motivatiebrief laten schrijven

Kant & klaar voor €127,-

CV downloaden

CV format downloaden

Je kunt ook een onderscheidend cv format in Microsoft Word downloaden en de tekst uit je eigen cv erin verwerken. Inclusief een gratis sollicitatiebrief format en uitgebreide handleiding.
Direct in de mailbox!

CV format downloaden

Vanaf €9,50

LinkedIn optimaliseren

LinkedIn optimalisatie

Als je ervoor kiest om je cv te laten herschrijven, laat dan meteen je LinkedIn profiel optimaliseren met de herschreven tekst van je nieuwe cv. Dit is inclusief het aanpassen van de top afbeelding.
Optioneel bij CV herschrijven 

In combinatie met CV herschrijven

CV voorbeelden van alle templates

CV voorbeelden

Laat je inspireren door vele creatieve, onderscheidende en professionele cv voorbeelden. Al vele jaren hebben onze unieke cv templates bewezen succesvol te zijn tijdens het gebruik van sollicitaties. Laat je ook inspireren!

Alle CV templates bekijken

Alleen maar klantgerichte service

Onze klant is koning en dat merk je aan de enthousiaste reacties.

De hulp van het team van CV formats heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Manon

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Gert Knoop

In de morgen een format voor een CV gekocht waar MooiCV de foto nog in moest zetten. Nog dezelfde morgen ontving ik de foto- versie van de CV en kon ik aan de slag. Toen ik ergens niet uit kwam en daarover mailde had ik binnen een half uur een uiterst servicegerichte reactie, mocht ik mijn CV even op de mail zetten en kreeg ik hem met de gewenste aanpassing weer terug incl nog een paar tips. Geweldig!

Pascal

Lees meer reviews

UNIEKE CV FORMATS VOOR EEN ONDERSCHEIDENDE SOLLICITATIE