Laat je CV opmaken / optimaliseren naar een onderscheidend sollicitatiedocument

Heb je het gevoel dat je CV wel een update kan gebruiken? Laat dan de tekst en de lay-out optimaliseren. Vandaag besteld is de volgende werkdag al geleverd!

Laat je CV opnieuw opmaken en optimaliseren. Snel, perfect en zonder moeite.

Dienst cv optimaliseren

De voordelen onder elkaar

  • Wij verwerken de tekst uit je eigen CV in het gekozen CV-format
  • Je persoonlijk profiel wordt verbeterd
  • We controleren op volledigheid van je contactgegevens en de tekst op spellingfouten
  • Anti-chronologische opbouw van je werkervaring
  • Relevant volgorde van de inhoud
  • Functiegerelateerde vaardigheden worden vermeld of aangevuld
  • Je profielfoto wordt bijgesneden en verwerkt in je CV
  • Je nieuwe CV wordt aangeleverd in Microsoft Word zodat het bestand nadien zelf kunt bijhouden
  • Levering: Per e-mail
  • Levertijd: Voor 21:00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd!

Prijs: € €87,50

Alleen maar klantgerichte service

Onze klant is koning en dat merk je aan de enthousiaste reacties.

De hulp van het team van CV formats heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Manon

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Gert Knoop

In de morgen een format voor een CV gekocht waar MooiCV de foto nog in moest zetten. Nog dezelfde morgen ontving ik de foto- versie van de CV en kon ik aan de slag. Toen ik ergens niet uit kwam en daarover mailde had ik binnen een half uur een uiterst servicegerichte reactie, mocht ik mijn CV even op de mail zetten en kreeg ik hem met de gewenste aanpassing weer terug incl nog een paar tips. Geweldig!

Pascal