Laat een pakkende motivatiebrief schrijven

Naast een overtuigende cv is een pakkende motivatiebrief net zo belangrijk voor een sollicitatie. Wij kunnen voor jou een aantrekkelijke motivatiebrief schrijven die op originele en overtuigende wijze is samengesteld. Elke motivatiebrief schrijven we gericht op een vacature of een voorkeursfunctie. De doelstelling van een motivatiebrief is om de lezer te prikkelen om vervolgen je cv in te duiken. Het cv zal leidend zijn tijdens je sollicitatie. Met een pakkende brief motiveer je je interesses voor de functie en het bedrijf. Hiermee wordt niet uitgebreid ingegaan hoe je huidige en eerdere functies zijn uitgevoerd, maar wel als onderbouwing voor het motiveren van de nieuwe functie.

Een pakkende motivatiebrief schrijven

Hoe we voor jou een originele motivatiebrief schrijven

  • Op basis van je cv en gewenste vacature, zullen we een overtuigende motivatiebrief schrijven
  • De functie-eisen uit de betreffende vacature worden aandachtig doorgenomen, zodat we er zo goed mogelijk op in kunnen spelen
  • De missie en visie van het bedrijf wordt onderzocht om de brief zo goed mogelijk op aan te laten sluiten
  • Na oplevering is er nog voldoende ruimte om je nieuwe motivatiebrief samen met ons verder te finetunen
  • Aanlevering in Microsoft Word zodat je nadien het document zelf kunt bijhouden
  • Levering: Binnen 3 werkdagen!
Prijs: € 127,-
Tip!

Kies ervoor om ook je huidige cv te laten voorzien van een onderscheidende lay-out of te laten herschrijven, dan krijg je een flinke korting op het schrijven van een originele motivatiebrief.

Onderscheid jezelf met een originele en krachtige motivatiebrief

Alleen maar klantgerichte service

Onze klant is koning en dat merk je aan de enthousiaste reacties.

De hulp van het team van CV formats heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Manon

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Gert Knoop

In de morgen een format voor een CV gekocht waar MooiCV de foto nog in moest zetten. Nog dezelfde morgen ontving ik de foto- versie van de CV en kon ik aan de slag. Toen ik ergens niet uit kwam en daarover mailde had ik binnen een half uur een uiterst servicegerichte reactie, mocht ik mijn CV even op de mail zetten en kreeg ik hem met de gewenste aanpassing weer terug incl nog een paar tips. Geweldig!

Pascal