Hoe we voor jou een originele motivatiebrief schrijven

  • Op basis van je cv en gewenste vacature, zullen we een overtuigende motivatiebrief schrijven
  • De functie-eisen uit de betreffende vacature worden aandachtig doorgenomen, zodat we er zo goed mogelijk op in kunnen spelen
  • De missie en visie van het bedrijf wordt onderzocht om de brief zo goed mogelijk op aan te laten sluiten
  • Na oplevering is er nog voldoende ruimte om je nieuwe motivatiebrief samen met ons verder te finetunen
  • Aanlevering in Microsoft Word zodat je nadien het document zelf kunt bijhouden
  • Levering: Per e-mail
Prijs: € 127,-

Gereed binnen 3 werkdagen

Tip!

Kies ervoor om ook je huidige cv te laten voorzien van een onderscheidende lay-out of te laten herschrijven, dan krijg je korting op het schrijven van een originele motivatiebrief.

Onderscheid jezelf met een originele en krachtige motivatiebrief

 1. Upload je CV en vacature

Tijdens je bestelling kun je je huidige cv en vacature uploaden en na afronding ontvangt je een bevestiging per e-mail.

 2. Analyseren van de informatie

We nemen de vacature aandachtig door, verdiepen ons in de missie en visie van het bedrijf en proberen kansen te zien waarmee we je gaan onderscheiden.

 3. Wij gaan voor je aan de slag!

Op basis van alle gegevens, schrijven we en pakkende motivatiebrief die in lijn met de vacature wordt geschreven.

 4. Samen verder perfectioneren

Na de aanlevering van je nieuwe motivatiebrief, is er nog voldoende ruimte om de tekst verder te finetunen totdat je helemaal tevreden bent!

Alleen maar klantgerichte service

Klanten die ons succes bepalen en dat merk je aan de enthousiaste reacties.

De hulp van het team van CV formats heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Manon

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Gert Knoop

In de morgen een format voor een CV gekocht waar MooiCV de foto nog in moest zetten. Nog dezelfde morgen ontving ik de foto- versie van de CV en kon ik aan de slag. Toen ik ergens niet uit kwam en daarover mailde had ik binnen een half uur een uiterst servicegerichte reactie, mocht ik mijn CV even op de mail zetten en kreeg ik hem met de gewenste aanpassing weer terug incl nog een paar tips. Geweldig!

Pascal