Meest gestelde vragen

CV format aanpassen/invullen

In welk programma kan ik een CV format bewerken?

Al onze CV formats zijn opgemaakt in Microsoft Word. De documenten zijn te bewerken op zowel Windows als op een Mac en in elke versie van Word.

Hoe goed moet ik Microsoft Word beheersen om een CV format in te vullen?

Voor het invullen van een CV format heb je basiskennis van Microsoft Word nodig. Onze CV formats zijn opgebouwd in tekstvakken en tabellen. Heb je al een bestaand CV, dan kun je eenvoudig je eigen tekst kopiëren en over de voorbeeldtekst plakken. De CV formats zijn ook uit te breiden met extra pagina’s en tekstvelden. Hiervoor zijn verschillende video tutorials beschikbaar, waarin de stappen eenvoudig zijn te bekijken.

Een CV format downloaden

Wat krijg ik na het downloaden van een CV format?

Je ontvangt het gekozen CV format in 5 verschillende kleuren, inclusief een bijpassend sollicitatiebrief format. Alle documenten worden als een Microsoft Word bestand aangeleverd en zijn met dit tekstverwerkingsprogramma ook in te vullen met je eigen tekst. Alle CV formats zien er precies zo uit als op de voorbeeldfoto’s is te zien, inclusief de voorbeeldteksten, iconen, symbolen en grafieken. Na het downloaden van een CV format, zijn de documenten zelf in te vullen met eigen tekst of kun je bestaande tekst kopiëren en plakken uit een eigen document. Voor het invullen van de CV formats is basiskennis van Word nodig.

Hoe ontvang ik mijn bestelling als ik een CV format heb gedownload?

Nadat je je bestelling hebt afgerond, ontvang je direct een bevestiging per e-mail. In deze e-mail vind je een download link waarmee de documenten direct zijn te downloaden. De documenten zijn in een zip file ingepakt en kun je eenvoudig zelf uitpakken en vervolgens op je computer opslaan. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, controleer dan ook even je spam folder. In vrijwel alle gevallen is de bevestigingsmail dan daarin terug te vinden. Heb je helemaal geen e-mail van ons ontvangen, neem dan gerust even contact met ons op.

Mijn computer is gecrasht en ben mijn bestelling kwijt

Geen zorgen, stuur ons even een e-mail met je volledige naam erin, dan zoeken we je bestelling op en sturen we de documenten nogmaals toe. Geen enkel probleem.

Ik krijg mijn foto niet in het CV format verwerkt

Al onze CV formats zijn ingericht met gebruik van tekstvakken en tabellen. Als voorbeeld is er een voorbeeldfoto verwerkt, die niet wordt aangeleverd bij een download. Als je zelf een foto wilt verwerken in een CV format, dan is dat mogelijk maar het vraagt wel om enige kennis van Word. We hebben een video tutorial beschikbaar (zie ‘zelf een foto verwerken’.) Als je daar niet uitkomt, dan raden we aan om een foto door ons te laten verwerken. We snijden (indien gewenst) je foto bij (bijvoorbeeld rond, vierkant of als een golf) en verwerken het in alle 5 de kleuren van je bestelde CV format. Omdat dit toch enige tijd in beslag neemt, vragen we hier een kleine vergoeding van €17,50 voor. Neem gerust contact met ons op als je hiervan gebruik wilt maken.

CV laten opmaken/optimaliseren

Wat houdt het opmaken/optimaliseren van mijn CV in?

Dit is wat je kunt verwachten:

 • Wij verwerken de tekst uit je eigen CV in het gekozen CV format
 • We controleren op volledigheid van je contactgegevens
 • De tekst ondergaat een intensieve grammaticacheck
 • We zorgen ervoor dat de inhoud op anti-chronologische volgorde in opgebouwd
 • De inhoud wordt op een zo relevant mogelijke wijze heringericht
 • Functie-gerelateerde kwaliteiten worden vermeld of aangevuld
 • Wij snijden je profielfoto bij en verwerken het in je nieuwe CV
 • Aanlevering in Microsoft Word zodat je het bestand zelf kunt bijhouden
In welk documentformaat ontvang ik mijn nieuw CV?

Zodra we de inhoud van je huidige CV hebben verwerkt in een CV format naar keuze, sturen we je CV op als een Microsoft Word en PDF bestand. Met gebruik van Microsoft Word blijf je in staat om je nieuwe CV zelf nog bij te houden en aan te vullen. Het PDF bestand voegen we altijd bij als voorbeeld.

Wat zijn de kosten voor het laten opmaken van mijn CV?

Voor het opmaken en optimaliseren van jouw CV in een uniek CV format zijn de kosten €59,-. Daarnaast krijg je er ook nog (gratis) een bijpassend sollicitatiebrief format bij. Tot slot, heb je nog recht op één revisieronde om je CV helemaal naar wens op te kunnen laten maken.

Hoeveel tijd neemt het laten opmaken van mijn CV in beslag?

We hebben altijd voldoende medewerkers die jouw CV kunnen opmaken en optimaliseren. Zodoende hebben we de mogelijkheid om je nieuwe CV al de volgende werkdag aan te leveren. Dus als je voor 21:00 uur een bestelling plaatst, beschik je de volgende werkdag al over een fantastische CV die direct voor een sollicitatie is te gebruiken!

Kan ik mijn CV naderhand zelf nog wijzigen of aanpassen?

Absoluut, we willen het graag zo gebruiksvriendelijk voor je maken. Zodra wij je CV hebben opgemaakt en geoptimaliseerd kun je zelf je CV nog aanpassen of aanvullen met je eigen tekst. Zo blijf je in staat om je werkervaring aan te vullen met nieuwe functies en bijvoorbeeld nieuwe cursussen toe te voegen. Kom je er zelf toch niet helemaal uit, dan kun je altijd nog op ons terugvallen. We helpen je met alle plezier.

CV laten herschrijven

Wat houdt het herschrijven van mijn CV in?

Zo komen we tot een succesvol CV:

 • Je CV herschrijven we naar een krachtig, onderscheidend en concreet geheel
 • Er wordt een prikkelende personal pitch (profielomschrijving) geschreven. (waarom jij de beste kandidaat bent voor de functie)
 • De lay-out wordt geprofessionaliseerd met gebruik van een van onze unieke cv formats
 • De tekst wordt geanalyseerd en functie-relevante kernwoorden opgesomd
 • Indien nodig wordt de tekst geresumeerd en pagina’s ingekort
 • De tekst wordt gecheckt op taalfouten
 • Je profielfoto wordt bijgesneden en verwerkt
 • Aanlevering in Microsoft Word zodat je het bestand zelf kunt bijhouden
Hoe weet ik dat mijn CV door vakkundige tekstschrijvers wordt behandeld?

Het team van CV formats heeft zich inmiddels als sinds 2013 ontwikkeld tot professionele CV schrijvers, met actuele kennis van de arbeidsmarkt. Onze schrijvers zijn afgestudeerd in communicatiewetenschappen, bedrijfscommunicatie, commerciële economie en/of letterkunde. Met deze achtergronden zijn alle schrijvers daarnaast intensief klaargestoomd om de kneepjes voor het schrijven van professionele en creatieve CV te leren. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen van de arbeidsmarkt op de voet en laten hier onze diensten op aansluiten.

Wat zijn de kosten voor het laten herschrijven van mijn CV?

Voor het professioneel herschrijven van jouw CV en het voorzien van een unieke lay-out zijn de kosten €167,-. Tevens krijg je er ook (gratis) een bijpassend sollicitatiebrief format bij. Tot slot, finetunen we na oplevering, samen je CV totdat jij helemaal tevreden bent!

Hoeveel tijd neemt het schrijven van mijn sollicitatiebrief in beslag?

Omdat je graag (ruimschoots) voor een deadline van een vacature wilt solliciteren, kunnen we je herschreven CV al binnen 5 werkdagen opleveren. We gaan direct met je CV aan de slag zodra we alle benodigde informatie hebben ontvangen. Heb je je CV al eerder nodig, dan kun je bij je bestelling van een spoedlevering gebruikmaken.

Sollicitatiebrief

Ik wil graag een indrukwekkende sollicitatiebrief. Schrijven jullie die ook?

Jazeker, we schijven sollicitatiebrieven voor elke functie en voor welke branche dan ook. Kijk maar eens op deze pagina: Motivatiebrief laten schrijven

Wordt mijn sollicitatiebrief op een bepaalde vacature geschreven?

We schrijven je sollicitatiebrief gericht op een specifieke vacature waarop jij wilt solliciteren. Uit ervaring is gebleken dat het schrijven van algemene sollicitatiebrieven te weinig effect hebben op succes. Hoe gerichter een sollicitatiebrief op een specifieke vacature wordt geschreven, des te groter de kans dat je er indruk mee maakt.

Hoeveel tijd neemt het schrijven van mijn sollicitatiebrief in beslag?

Omdat een sollicitatiebrief vaak snel nodig is, schrijven we je sollicitatiebrief al binnen 3 werkdagen. Dus binnen 3 werkdagen is je sollicitatiebrief klaar voor een sollicitatie.

Waar letten jullie op bij het schrijven van een sollicitatiebrief?

Zo komen we tot een succesvolle sollicitatiebrief:

 • Op basis van jouw huidige CV en gewenste vacature, wordt een gerichte en pakkende sollicitatiebrief geschreven
 • De functie-eisen van de vacature worden aandachtig doorgenomen, zodat we er zo goed mogelijk op in kunnen spelen
 • De missie en visie van het bedrijf wordt onderzocht om de brief zoveel mogelijk op aan te laten sluiten
 • De sollicitatiebrief wordt als een goed lopend en prettig leesbaar verhaal geschreven
 • Na oplevering is er nog voldoende ruimte om de sollicitatiebrief samen te finetunen
 • De brief ondergaat een aandachtige spellingcheck wordt foutloos opgeleverd
 • Aanlevering in Microsoft Word zodat je het bestand zelf kunt bijhouden

Video tutorials

Foto laten bijsnijden? Zo lever je een goede foto aan

Aanleveren foto om te laten bijsnijden voor cv format 222

Als je gebruik wilt maken van onze fotoservice om een foto of afbeelding van jezelf te laten bijsnijden naar het formaat zoals wordt gebruikt voor cv format 222, dan dien je met een aantal zaken rekening te houden. Het is belangrijk dat er voldoende marge wordt vrij gehouden om een foto met de beste weergave bij te laten snijden. Hieronder zijn een aantal voorbeelden weergegeven, waar je rekening mee dient te houden zodra je een foto upload of aanlevert.

Zorg er te allen tijde voor dat er voldoende marge wordt vrijgehouden rondom je gezicht. Er is namelijk extra marge nodig om je foto op een mooie manier bij te kunnen snijden.

 

Zie een aantal voorbeelden van foto’s met verschillende marges en het resultaat na het bijsnijden in de benodigde vorm. Het linkse voorbeeld is een uitstekende foto om te uploaden of aan te leveren:

Aanleveren foto om te laten bijsnijden naar een ronde vorm

Als je gebruik wilt maken van onze fotoservice en een foto of afbeelding van jezelf wilt laten bijsnijden naar een ronde foto, dan dien je met een aantal zaken rekening te houden. Het is belangrijk dat er voldoende marge wordt vrij gehouden om een foto met de beste weergave bij te laten snijden. Hieronder zijn een aantal voorbeelden weergegeven, waar je rekening mee dient te houden zodra je een foto aanlevert.

Zorg er dan te allen tijde voor dat er voldoende marge wordt vrijgehouden rondom je gezicht. Er is namelijk extra ruimte nodig om je foto op een mooie manier bij te kunnen snijden.

 

Zie een aantal voorbeelden van foto’s met verschillende marges en het resultaat na het bijsnijden in een ronde vorm. Het linkse voorbeeld is een uitstekende foto om aan te leveren:

Een Word document omzetten naar PDF. De juiste instellingen

Instellingen voor het genereren van een kwalitatief goede PDF

Het is sterk aan te raden zodra je gaat solliciteren, om je cv en sollicitatiebrief per e-mail als een PDF te verzenden. De inhoud van je documenten (tekst, foto en opmaak) blijven ongewijzigd en de lezer kan zelf geen wijzigingen aanbrengen. Zo blijven je documenten enigszins beschermd tegen oneigenlijk gebruik.

We krijgen wel eens vragen dat het omzetten van een Word document naar PDF niet vlekkeloos verloopt. Soms schijnt de gegenereerde PDF van lage kwaliteit te zijn of zijn afbeeldingen of een foto vervormt. In veel gevallen kan dit worden opgelost door het aanpassen van instellingen bij het genereren van een Word document naar een PDF. Hieronder zijn een tweetal afbeeldingen weergegeven, waarbij je zelf kunt controleren of er instellingen gewijzigd dienen te worden.

Zodra je een Word document om wilt zetten naar een PDF, zijn er een tweetal methodes. Bekijk zelf even welke voor jouw van toepassing is.

Methode 1:
Klik op ‘Bestand’ in de menubalk;
Klik vervolgens op ‘Opslaan als’;
In het volgende scherm klik je op ‘meer opties’;
Vervolgens selecteer je in de keuzebalk bij opslaan als ‘PDF (*.pdf)’;
Vergelijk nu de instellingen op jouw scherm met de afbeeldingen die hieronder staan vermeld en voer eventuele wijzigingen door.

Methode 2:
Klik op ‘Bestand’ in de menubalk;
Klik vervolgens op ‘Exporteren’;
Klik erna op ‘PDF of XPS maken’;
Vergelijk nu de instellingen op jouw scherm met de afbeeldingen die hieronder staan vermeld en voer eventuele wijzigingen door.

Afbeelding 1:
Controleer of de instellingen gelijk staan en klik vervolgens op ‘Opties’

Afbeelding 2:
Controleer hier ook of de instellingen gelijk staan en klik vervolgens op ‘Ok’ en tot slot op ‘Publiceren’.

Algemene voorwaarden en Privacy verklaring

Algemene voorwaarden

Dit zijn de gebruiksvoorwaarden die gelden voor de website van CV formats.

KVK nummer 57820872, gevestigd te Rosmalen, BTW nummer NL150563589B02.

Versie geldig vanaf 19-06-2013.

1. Algemeen

Wij raden u aan om deze gebruiksvoorwaarden zorgvuldig te lezen zodat u op de hoogte bent van de rechten en plichten bij gebruik van de website van CV formats. Door gebruik te maken van de CV formats website op welke manier dan ook, aanvaard u gebonden te zijn aan deze gebruiksvoorwaarden. Dat betekent ook dat u ervoor instaat dat iemand anders die gebruik maakt van de CV formats website op jouw computer, zich ook zal houden aan deze gebruiksvoorwaarden.

De gebruiksvoorwaarden zijn voor iedereen en op alle producten en diensten van CV formats van toepassing. Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden, zonder voorafgaande schriftelijke kennisgeving, op elk gewenst moment te kunnen wijzigen. Het is dan ook verstandig om deze gebruiksvoorwaarden regelmatig te raadplegen. Tenzij schriftelijk anders is overeengekomen worden de gebruikersvoorwaarden van derden niet door CV formats erkend.

Voor toepassing van deze overeenkomst zal een geleverde product of producten alle digitale diensten omvatten als gevolg van een aankoop op de website.

 
2. Gebruik van de website

Inhoud die u download van deze website zijn inclusief en zonder beperking, alle bestanden met software gegenereerde afbeeldingen en bijbehorende softwaregegevens (gezamenlijk de ‘content’), onder licentie aan u gegeven. CV formats behoud zich het recht voor om prijzen te veranderen en te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Toch zal CV formats te allen tijde proberen om u op de hoogte te stellen van eventuele op handen zijnde tariefwijzigingen.

2.1 CV formats kan niet garanderen dat de internetsite te allen tijde ononderbroken, vrij van storingen of foutloos beschikbaar kan worden gesteld;

2.2 CV formats geeft in geen geval een baangarantie nadat u een aankoop heeft gedaan.

 
3. Afbeeldingen en eigendomsrecht

3.1 U erkend en stemt ermee in dat de CV formats website bestanden en afbeeldingen bevat, die eigendom zijn van CV formats, licentiegevers en/of gebruikers van CV formats. De bestanden en afbeeldingen worden beschermd door toepasselijke intellectuele eigendomsrechten en mogen niet worden gebruik voor commerciële doeleinden.

3,2 Elke verkoop op de CV formats website wordt op naam geregistreerd. De cv formats en sollicitatiebrief formats mogen uitsluitend door de koper zelf worden gebruikt en mogen niet worden gebruikt, gedeeld of uitgeleend aan andere personen dan de koper zelf.

3.3 Gegevens betreffende afmetingen, kleuren, afbeeldingen etc. op de website van CV formats, gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van een aankoop.

3.4 CV formats verklaart dat deze het recht heeft tot het aangaan van deze overeenkomst en het recht heeft om de licentie onder deze voorwaarden te verlenen.

3.5 CV formats garandeert dat de afbeelding(en) vrij zullen zijn van defecten in materiaal en vakmanschap bij normaal gebruik gedurende een periode van 30 dagen vanaf de datum waarop u een product download of ontvangt.

3.6 Behalve zoals hierboven omschreven, worden alle documenten geleverd zonder enige garantie.

 
4. Herroeping digitale inhoud

Aankopen op de CV formats website worden in digitale vorm (content) geproduceerd en geleverd. Na betaling gaat u ermee akkoord dat de aankoop definitief is en annuleren/ retourneren niet meer mogelijk is. U heeft om die reden geen recht meer om het product te kunnen herroepen.

 
5. Overmacht

5.1 CV formats kan niet aansprakelijk worden gesteld voor overmacht, voor zover deze verbintenissen niet kunnen worden nagekomen.

5.2 Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor ons risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestatie door onze toeleveranciers, storingen van het internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mail verkeer en storingen of wijzigingen door derden geleverde technologie, vervoersmoeilijkheden, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, ziekte van personeel, gebreken in hulp- of transportmiddelen gelden uitdrukkelijk als overmacht. CV formats kan niet aansprakelijk worden gesteld voor overmacht zodra aan deze verbintenissen niet kan worden voldaan.

5.3 CV formats behoud zich in het geval van overmacht, het recht voor haar verplichtingen op te schorten en is tevens gerechtigd de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden, dan wel te vorderen dat de inhoud van de overeenkomst zodanig wordt gewijzigd dat uitvoering mogelijk blijft. In geen geval is CV formats gehouden enige boete of schadevergoeding te betalen.

 
6. Thuisprinten

Indien aangekochte producten van de CV formats website door u thuis geprint worden, kunnen kleuren en afmetingen afwijken van afbeelding(en) getoond op uw beeldscherm. CV formats kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de printkwaliteit van thuisprinters.

 
7. Overdraagbaarheid

Het is niet toegestaan om de rechten aan derden over te dragen, die aan u in deze overeenkomst zijn toegewezen, zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.
U verklaart dat u deze overeenkomst heeft gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat dat u aan deze voorwaarden bent verbonden.

© 2013 CV formats. Alle rechten voorbehouden

Privacy verklaring

Privacy Policy CV formats
25 mei 2018

Je privacy is voor CV formats van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website van ons www.cvformats.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

Afhandelen bestelling
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. In het kader van het afhandelen van de betaling en bestelling, bewaren wij ook jouw betaalgegevens. Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, telefoonnummer, factuuradres en e-mailadres en betalingsgegevens. Wij bewaren deze informatie tot je bestelling is afgerond plus de wettelijke bewaartermijn.

Contactformulier
Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je naw-gegevens, telefoonnummer en e-mailadres. Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden. Voor klanten geldt dat we je gegevens bewaren tot het einde van onze wettelijke bewaartermijn.

Marketing
Wij willen jou als klant graag informatie sturen over nieuwe producten of diensten die voor jou interessant zijn. Dit doen wij per e-mail en niet vaker dan 6 keer per jaar. We sturen je alleen e-mails als we denken dat je er echt iets aan hebt. Je kunt je op ieder moment afmelden voor marketingacties. Elke e-mail bevat een afmeldlink. Je kunt ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Via het klantportaal kun je dit ook doorgeven.

Verstrekken aan derden
Om onze diensten te kunnen leveren werken we samen met een aantal toeleveranciers. Hiermee hebben wij een verwerkingsovereenkomst om te zorgen dat jouw privacy gewaarborgd is.

Wij geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). Voor de bedrijven waarmee wij samenwerken, kun je er vanuit gaan dat wij daar verwerkersovereenkomsten mee hebben gesloten. De samenwerkingen met deze bedrijven zijn noodzakelijk voor de uitvoering van onze aangeboden diensten.

Cookies
Zodra je de CV formats website bezoekt, wordt er een klein tekst-bestand (‘cookie’ genaamd) geplaatst op je computer. Cookies zijn kleine stukjes informatie die door de browser worden opgeslagen. CV formats gebruikt cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek, zodoende je in meer handigheden te kunnen voorzien en de internetbeleving te laten verbeteren. De meeste webbrowsers staan je toe het gebruik van cookies uit te zetten (te weigeren). Het gevolg bij het uitzetten van cookies kan ertoe leiden dat sommige pagina’s niet juist meer worden weergegeven.

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website van ons hostingbedrijf gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zullen ons inspannen voldoende technische en organisatorische maatregelen te nemen met betrekking tot de te verrichten verwerkingen van persoonsgegevens, tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking (zoals onbevoegde kennisname, aantasting, wijziging of verstrekking van de persoonsgegevens). Wij staan er niet voor in dat de beveiliging onder alle omstandigheden doeltreffend is. Indien een uitdrukkelijk omschreven beveiliging ontbreekt, zullen wij ons inspannen de beveiliging te laten voldoen aan een niveau dat, gelet op de stand van de techniek, de gevoeligheid van de persoonsgegevens en de aan het treffen van de beveiliging verbonden kosten, niet onredelijk is. Jij als klant stelt enkel persoonsgegevens aan ons ter beschikking voor verwerking, indien jij je ervan hebt verzekerd dat de vereiste beveiligingsmaatregelen zijn getroffen.

Om jouw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

 • Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord;
 • De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem;
 • Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert;

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Je hebt de volgende rechten:

 • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
 • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
 • het laten corrigeren van fouten
 • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
 • intrekken van toestemming
 • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens. Contactgegevens CV formats Sint Jozefstraat 14 5248AT Rosmalen www.cvformats.nl/contact

We blijven graag in contact!

info@cvformats.nl