Niet alleen de vertaling van een Engels CV of een Nederlands CV

Ook je motivatiebrief kan vertaald worden

We gaan al een tijdje mee en hebben in de loop van de jaren de beste vertalers (native speakers) kunnen verzamelen. Inmiddels hebben we al honderden sollicitatiedocumenten met veel plezier mogen vertalen. De maatschappij veranderd en ook een tweede spreektaal wordt vaker als eis gesteld in een vacature. Een Engels CV heb je bijvoorbeeld nodig als je wil reageren op een vacature die in het Engels is opgemaakt. Maar ook als je gaat solliciteren bij een internationaal bedrijf in Nederland of bij een Engelstalig bedrijf in het buitenland. Ook dan dien je over een goed geschreven Engelstalig CV en motivatiebrief te beschikken.

Heb je een Nederlandstalig CV en/of motivatiebrief en wil je het laten vertalen naar het Engels of vice versa, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder welke mogelijkheden we bieden.

Engelse vertaling

Vertaalopties:

Nederlands > Engels
Engels > Nederlands

Voor uitsluitend CV’s en motivatiebrieven

Is je bestelling voor 15:00 uur geplaatst, dan kunnen we vaak al de volgende werkdag de vertaling aanleveren.

Verwerktijd: 1 werkdag

De prijs:

We berekenen €0,14 per woord om te vertalen. 

Als voorbeeld:
Je wilt je CV laten vertalen, bestaande uit 2 pagina’s. De tekst bevat in totaal 800 woorden. De berekening is dan als volgt: 800 woorden X €0,14 = €112,-

Wil je jouw CV en/of motivatiebrief laten vertalen en weten wat de vertaalkosten zijn? Stuur dan eerst even het document(en) dat je wil laten vertalen per e-mail naar ons toe. In 90% van alle gevallen, nemen we je e-mail direct in behandeling. Uiteraard zit je nergens aan vast en is ons voorstel geheel vrijblijvend.

Wil je eventueel ook je CV meteen laten herschrijven, dan krijg je 25% korting op de vertaalkosten!

Je kunt je document(en) in Word of PDF mailen naar: info@cvformats.nl

of open direct een nieuwe e-mail:

Direct e-mail