Professionele CV voorbeelden


Laat je inspireren door de vele mooie, creatieve en professionele CV voorbeelden. Alle CV voorbeelden zijn te gebruiken om jouw cv een onderscheidende uitstraling te geven. Maak een onvergetelijke eerste indruk!
Bekijk alle CV templates

Laat je inspireren door onderstaande CV voorbeelden

Op deze pagina zijn alle onderscheidende cv voorbeelden te bekijken. De cv voorbeelden zijn te gebruiken om direct te downloaden (in MS Word), om je eigen cv te laten optimaliseren. De indeling van de cv sjablonen verschilt per sjabloon, maar is geheel naar eigen voorkeur samen te stellen. Tevens zijn nieuwe secties toe te voegen en te verwijderen. Je eigen profielfoto kan door ons worden bijgesneden en in elk cv sjabloon worden verwerkt. Tevens ontvang je naast een uniek cv sjabloon ook een gratis bijpassende sjabloon voor een sollicitatiebrief.

Alleen maar klantgerichte service

Onze klant is koning en dat merk je aan de enthousiaste reacties.

De hulp van het team van CV formats heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Manon

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Gert Knoop

In de morgen een format voor een CV gekocht waar MooiCV de foto nog in moest zetten. Nog dezelfde morgen ontving ik de foto- versie van de CV en kon ik aan de slag. Toen ik ergens niet uit kwam en daarover mailde had ik binnen een half uur een uiterst servicegerichte reactie, mocht ik mijn CV even op de mail zetten en kreeg ik hem met de gewenste aanpassing weer terug incl nog een paar tips. Geweldig!

Pascal