De kracht van een unieke CV lay-out

De kracht van een unieke CV lay-out

De kracht van een unieke CV lay-out

Met een unieke CV lay-out kom je goed voor de dag!

Met cvformats.nl ga je voor een onderscheidende vormgeving, duidelijke indeling en precies genoeg ruimte om jouw carrière en werkervaring te verwoorden, inclusief een pakkende pitch. We hebben keuze genoeg, dus er zit altijd een ontwerp bij dat helemaal bij je past. De inhoud van je CV heb je redelijk in beeld. Nu nog een onderscheidende lay-out waar je curriculum vitae ook echt mee opvalt. Je moet tenslotte zorgen dat jouw CV bovenop de stapel komt te liggen!

Vacature
De economie trekt aan en de sollicitatiemarkt is weer volop in ontwikkeling. Op een vacature kunnen zomaar honderd reacties binnenkomen en dan belandt een saai uitziende CV vaak direct op de stapel waar nooit meer naar wordt omgekeken. Hoe relevant je werkervaring misschien ook is en hoe leuk je ook bent. Een eerste indruk spreekt boekdelen. Dat is bij mensen zo en geldt ook voor CV’s. Dus zorg dat je CV er uit springt, dat ‘ie opvalt en dat – als je de aandacht eenmaal hebt – ook meteen duidelijk wordt wie je bent, wat je kunt en waarom je de perfecte kandidaat bent voor die ene job of dat specifieke bedrijf.

Personal Pitch
De CV’s van CVformats.nl zijn opgesteld door professionals. Mensen die weten hoe de markt werkt, waar recruiters naar kijken en wat ze willen lezen. Elke CV is ingedeeld op een manier waarbij meteen duidelijk wordt wie je bent en wat je bij kunt dragen aan de baan waar je op solliciteert. Zo begint het met een pitch, prijkt je foto bovenaan en wordt al snel ingezoomd op je vaardigheden, oftewel die zaken waar jij je mee onderscheidt. Overigens hoef je je niet aan de indeling van onze formats te houden. Je kunt schuiven met de blokken, ze weghalen of er een eigen onderwerp aan toevoegen. Met CVformats.nl wordt je CV echt persoonlijk!

Microsoft Word
Elke template krijg je in vijf verschillende kleuren. Zo kun je per sollicitatie kiezen welke kleur het beste bij dat bedrijf, het logo of bij je eigen humeur past. In de zomer ga je bijvoorbeeld voor vrolijk geel, in de winter voor iets stemmiger groen. Je krijgt alles in een Microsoft Word-bestand dat je makkelijk zelf kunt bewerken. Altijd een CV op maat en je zult merken hoe leuk het is om je eigen pitch, werkervaring en kwaliteiten op papier te gaan zetten.

Solliciteren in stijl
Je CV is klaar, dan komt daar nog de sollicitatiebrief. Die schrijf je natuurlijk op een bijpassende template zodat alles helemaal ‘af’ is. Dit format krijg je bij de download eveneens in vijf verschillende kleuren. Solliciteren doe jij voortaan in stijl!

Makkelijker kán gewoon niet.

Kies hier je CV-format om direct te kunnen downloaden.
Ben je niet handig met Microsoft Word? Geen nood! Je kunt je CV namelijk ook door ons laten invullen. Wil je ook hulp met de inhoud van je CV, dan is de dienst CV laten herschrijven echt iets voor jou. Kortom: cvformats.nl heeft alles wat je nodig hebt voor de perfecte presentatie van jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *