Een professioneel CV format downloaden

  • Inclusief een gratis sollicitatiebrief format
  • In elke gewenste kleur aan te passen
  • Gemakkelijk te eigen tekst invullen via Microsoft Word

Waarom een CV format downloaden

Waarom een onderscheidend CV format downloaden?

Waarom zou je een CV format downloaden en gebruiken voor je sollicitatie? Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan een cv. Met het gebruik van een ‘gewone’ cv (wit A-4 document opgemaakt met alleen tekst) blijf je al snel onopgemerkt. Als je je wilt onderscheiden en meer kans wilt maken op uitnodiging voor een sollicitatiegesprek, dan zal een professionele lay-out daar zeker aan bijdragen.

Als je een cv format download, ontvang je per e-mail een cv- en sollicitatiebrief format, die je eenvoudig zelf in Microsoft Word kunt invullen. We hebben alle cv formats al ingericht met voorbeeld tekst en meerdere onderdelen waar je super gemakkelijk gebruik van kan maken. Je hoeft er eigenlijk alleen nog maar je eigen tekst in te vullen. Voor het gemak krijg je er een uitgebreide handleiding bij, voor het geval je er even niet uit zou komen.

Lees de voordelen

  • Er is keuze uit vele professionele en originele cv formats voor alle denkbare functies
  • Je foto kan worden bijgesneden verwerkt in het cv format
  • Eenvoudig zelf in te vullen met je eigen tekst
  • Documentformaat: Microsoft Word (in .doc en .docx)
  • Inclusief een gratis sollicitatiebrief format in dezelfde stijl opgemaakt als het cv format
  • Levering: Per e-mail
  • Gebruik: Per direct!

Download direct een origineel CV format, dit zijn de stappen:

1. Kies een origineel cv format

Er is ruime keuze uit originele en creatieve cv formats voor een opvallende sollicitatie.

2. Verwerken profielfoto

Je eigen profielfoto wordt keurig bijgesneden en verwerkt in het cv format (optioneel).

3. Direct te downloaden

Je bestelling wordt direct met e-mail aangeleverd. Daarna kun je de documenten downloaden en in Microsoft Word invullen.

cv downloaden - cv invulservice

Kies voor gemak en laat ons het werk doen!

Heb je weinig tijd of ben je niet zo bekwaam met Microsoft Word, geen enkel probleem. Wij bieden de mogelijkheid om je huidige cv te laten voorzien van professionele lay-out. We zorgen ervoor dat de tekst uit je huidige cv perfect wordt ingericht in het gekozen cv format. En binnen 1 werkdag is je nieuwe cv al kant & klaar voor gebruik.

Voor ons is het gesneden koek, want we beheersen Microsoft Word als geen ander. Daarbij zorgen we gelijk voor een relevante opmaakt en snijden we je profielfoto standaard bij.

Altijd inclusief een gratis sollicitatiebrief format!

Kant en klaar van €59,- voor €49,- (20% korting)
Kies voor de CV invulservice

Een CV format downloaden? Hieronder een selectie van populaire CV formats.

Na het afronden van je bestelling, ontvang je een e-mail waar je bestelling is te downloaden.

Alleen maar klantgerichte service

Klanten die ons succes bepalen en dat merk je aan de enthousiaste reacties.

De hulp van het team van CV formats heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Manon

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Gert Knoop

In de morgen een format voor een CV gekocht waar MooiCV de foto nog in moest zetten. Nog dezelfde morgen ontving ik de foto- versie van de CV en kon ik aan de slag. Toen ik ergens niet uit kwam en daarover mailde had ik binnen een half uur een uiterst servicegerichte reactie, mocht ik mijn CV even op de mail zetten en kreeg ik hem met de gewenste aanpassing weer terug incl nog een paar tips. Geweldig!

Pascal