Snel en makkelijk een origineel CV downloaden

Met onze creatieve en unieke cv formats, ben ook jij in staat om op onderscheidende wijze te solliciteren. Met een standaard opgemaakte cv is de kans op uitnodiging voor een sollicitatiegesprek steeds kleiner. Val ook op en trek de aandacht, je kunt direct een origineel cv downloaden, stuk voor stuk met een groot onderscheidend vermogen! Al onze cv formats zijn zo samengesteld dat de gegevens uit je huidige cv makkelijk via Microsoft Word in elk cv format is te verwerken. 

Inclusief gratis sollicitatiebrief format!

CV downloaden

Een creatief CV downloaden, de voordelen onder elkaar:

  • Keuze uit een groot aanbod van unieke en originele cv formats voor elke functie
  • Altijd inclusief een GRATIS sollicitatiebrief format in dezelfde stijl als het cv
  • Je profielfoto wordt optioneel bijgesneden en verwerkt in het cv format
  • Zeer eenvoudig zelf te vullen met eigen tekst of de tekst uit je huidige cv
  • De documenten worden aangeleverd in Microsoft Word in .doc en .docx
  • Levering: Per e-mail
  • Gebruik: Per direct!

cv downloaden - cv invulservice

Je kunt ook voor meer gemak kiezen en laat ons het werk doen. Je nieuwe cv ziet er perfect uit om direct mee te solliciteren.

Laat door ons de inhoud van je eigen cv opnieuw inrichten in een cv format naar keuze. Binnen 1 werkdag is je nieuwe cv al kant & klaar voor gebruik. Kies voor gemak en perfectie! Voor ons is het gesneden koek, want we beheersen Microsoft Word als geen ander. Daarbij zorgen we gelijk voor een relevante opmaakt en snijden we je profielfoto standaard bij.

Hierbij kun je kiezen uit wel vele unieke cv formats, altijd inclusief een gratis sollicitatiebrief format!

Kant & klaar voor maar: €59,-

Je kunt direct een origineel CV downloaden, snel en direct te gebruiken

kies een onderscheidend CV format

1. Kies een origineel cv format

Er is ruime keuze uit originele en creatieve cv formats voor een opvallende sollicitatie.

Foto laten bijsnijden

2. Aanpassen profielfoto

Je eigen profielfoto wordt keurig bijgesneden en verwerkt in het cv format (optioneel).

Levering per e-mail

3. Direct per e-mail geleverd

Je bestelling wordt direct per e-mail aangeleverd om te downloaden.

Alleen maar klantgerichte service

Onze klant is koning en dat merk je aan de enthousiaste reacties.

De hulp van het team van CV formats heb ik als zeer professioneel en prettig ervaren. Mijn contactpersoon pakte snel op hoe ik het wilde hebben en was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze nam de tijd voor het telefonisch interview en wist de tekst op mijn oude CV te vertalen naar handig gekozen, zakelijke en aansprekende termen. De CV is inhoudelijk sterk geworden en heeft een prachtige lay-out gekregen. Ik ben er erg blij mee!

Manon

Zeer professionele en grondige aanpak. Ik heb gekozen voor een maatwerk CV omdat ik een CV wilde waarin de bewoordingen gekozen werden door persoonlijk contact met een professional. Op die wijze ontstaat een CV welke is opgesteld door iemand die van buitenaf naar jou als persoon kijkt en deze, na veel doorvragen, treffend weet te verwoorden. Ik ben zeer blij met het resultaat!

Gert Knoop

In de morgen een format voor een CV gekocht waar MooiCV de foto nog in moest zetten. Nog dezelfde morgen ontving ik de foto- versie van de CV en kon ik aan de slag. Toen ik ergens niet uit kwam en daarover mailde had ik binnen een half uur een uiterst servicegerichte reactie, mocht ik mijn CV even op de mail zetten en kreeg ik hem met de gewenste aanpassing weer terug incl nog een paar tips. Geweldig!

Pascal